1 MEI – Selamat Hari Pekerja

12
532
views
1 Mei 2001
Selamat Hari Pekerja 2011
okie tak gmbar hari pekerja kat atas ? penat aku makeup
gmbar kartun kat atas tuh..
hik hik hik…
SELAMAT HARI PEKERJA 2011
kepada semua PEKERJA-PEKERJA di MALAYSIA..
diharap selepas hari nie ramai yang dapat bonus..
bley blanje den makan..
hihihihi…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



Uwaaa… hari nie kosong je jalan.. nak pusing2 p0wn terase malas
sunyi je yang ada p0wn pendatang je.. ehekkk..
ingat nak pergi PWTC untuk PESTA BUkU..
tapi disebabkan kwan aku Yaya ada hal…
so cancel je date kitaorg hari niee..
Uwaaaa.. baru je nak date da cancel kan yaya kan..
hik hik hik..
so disebabkan aku takda ape nak buat hari nie
maka tertaep lah entry 1 mei hari pekerja ini…
p/s… eCok mintak2 jadilah pOrt blOgger FB
nk lepakking at tiMe sQuare …

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


12 COMMENTS

Comments are closed.