demam

demam

5 Jam Sengsara Pening Kepala – 3 hari berturut-turut kena kerja shift malam dan malam semalam merupakan malam terakhir kerja shift malam tapi yang paling tak seronok bila lastday kerja malam tetiba kul 1 lebih sakit kepala.




BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

Tetiba pening kepala datang xsemena-mena tengah bekerja tetiba sakit kepala dup dap dup dap kepala ditekannya sampai rasa nak tidur ja tinggal kerja tapi kesian pulak kat kawan-kawan kena cover. Nak tak nak terpaksa kerja sampai habis shift tahan gak la skejab skejab pejam mata nak tahan 5 jam lagi sebelum habis shift kerja malam.

30 minit terakhir yang paling pening rasa nak giveup pun ada tapi bila pikir balik dah 5 jam tunggu takkan 30 minit terakhir nak giveup so tunggu jela sampai abis shift lepas solat subuh dan terus terbaring kat pejabat sampai la shift lain masuk aku tetap terbaring di bilik rehat.

dalam sejam dua gak tidur bila kepala dah ok sikit terus basuh muka dan gerak balik rumah. Sampai rumah terus campak bag baring atas tilam x fikir apa dah yang penting dah sampai rumah dan terus tidur sampai la azan zohur.

dah bangun ni baru rasa lega sikit dapat siapkan 2 entry blog dan kemas rumah. CUTI 2 hari lepas shift malam. Yeyyy..

Antara yang MENARIK...