5USD Sekelip mata dengan AssignJobs.Com

6
21
views
assignjob
assignjob

makin hari makin ramai yang register dengan AssignJobs.Com bukan hanya di blog tapi di facebook juga ramai yang dah register.. bukan hanya percuma tapi ianya amat mudah untuk digunakan..

kepada yang masih taktau apa itu AssignJobs.Com sini nak cite sikit.. assignjobs ni website pengiklanan yang membayar sesiapa sahaja yang membantu mereka untuk mempromosikan pelanggan mereka..

anda cuma perlu REGISTER SINI.

dan verify di email anda link yang dihantar.




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

kemudian klik pada Available Jobs dan selesaikan tugasan yang diberikan untuk mendapatkan token $$ USD

assignjob
assignjob

anda hanya perlu login dan tunggu tugasan diberikan kepada anda.. macam saya malas kalu free baru online tengok.. so earning tuh memang slow sikit la tak macam kawan² lain..

so apa tunggu lagi mari register dengan assignjobs.com dan kutip segala duit yang ada disitu.. hik hik hik

REGISTER ASSIGNJOBS.COM


Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


6 COMMENTS

  1. halal ke keje ni?di bimbangi kita bersubahat lak.contoh mayb fb buka advertisement utk fanpage.so bila cukup berapa like dlm masa iklan, fb boleh claim brape harga iklan tu pd fanpage owner..dan ditakuti yg menge’like’ fanpage to bukan bakal2 customer yang ikhlas like fanpage tu tp ‘pekerja2’ kaki like ni..cuba citer skit

    • sebenarnya apa yg diinginkan customer adalah like yg banyak supaya boleh promosi barang.. customer akan dtang bila like itu bertambah.. kalu fanpage takda like dia promote banyak mana pun takda orang yg nampak product dia :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here