AbgferOz si anak ikan ?

13
12
views
 AbgferOz
salah satu bukti…
adesss….btoi ke muke aku ala ala anak ikan gitu.. ?
mana tak nye..
 baru awal tahun tapi da dkat 10 orang ckap muke aku
same mcam member diaorg la, imam muda la, ex diaorg la dan ada juga yang



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

cakap muke aku same mcam bro ben ashaari..
adesss…btoi ke ? same ka ??
isk isk isk…
lawak p0wn ada ble dok pkir… hihihihih…O.o
nak buat macam mane da naseb….
tpi sebenarnya aku bersyukur gak dikurniakan wajah sperti nie..
dngan wajah inilah aku dpat ramai kwan2..
terutama mreka2 yang ckap aku nie mcam ex diaorg :) hihihih..
mak cakap rzeki dpan mata cekup je :)~
hik hik hik…
anyway aku suke la aku suke la…
hahahaha…
alhamdulillahhh…
smoga lagi ramai yang sudi berkawan dngan anak ikan ferOz
p/s… siapa yang sudi berkawan dngan aku kna follow blog nie k :)~
hak hak hak….

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


13 COMMENTS

  1. bez la ada rupe ngan ramai org..meriah kn..p mne2 org msti pndang2 nk2 lau muke sme ngan org2 y mmg glemer,ngeh..ngeh…

  2. ske la sgt….
    xpe manusia adalah sebaik2 kejadian…
    so bersyukur la…huhu
    ntey posing tgh jln lak ea…heheh

  3. hahaha… mcam ada.. sott je.. ada ke muke fotostat.. isk isk..
    keta rosak plak.. tgah2 jlan nnti korank windu plak susah krang :P
    hahaha safi sali ?? adess.. aku kaya aku kaya :)
    atok cammy ? adess.. bley la.. cammy syang atok x ? wakakka..

Comments are closed.