Ada Orang merajuk dngan AbgferOz ?

11
10
views



Maafkan Kami by P.Ramlee



adesss… macam tak sedap ati je.. bile dpat tau ada orang
merajuk or terasa dngan feroz..isk isk isk..
mcam sedey la plak moOd hari ni bile dpat tau ada orang tgah
mrajuk dngan ferOz.. isk isk..
maafkan kami… maafkan kami.. maafkan kami…

weee… mintak maaf banyak2 kalu terasa dengan perangai feroz
yang peramah, manja dan kdang2 baran.. so kalu baru kenai tuh
mmang kadang2 tak prasan kalu tersilap sana sini..
so nak mintak maaf sepanjang kita berkawan.. kalu ada
silap salah kat mane2 harap maafkan la..




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

tak semua orang perfect.. dan tak semua orang sedar
kadang-kadang mereka silap kecuali kalu ada yang tegur..
kdang2 ego tuh yang buat kita tak nampak kita silap dngan orang
so sekiranya den ada buat silap mane2 den nak mntak maaf byak2..

p/s…. kalu tak sudi berkawan takpa la….
just maafkan ferOz k.. sekiranya ada silap mane2..
i’m not a perfect person..
i’m just a simple person with simple life..


Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


11 COMMENTS

  1. Salam…mane cukup mintak maaf jer.. bagi la cokelat ke, belanja KFC ke, bagi bunga ke, bagi topup setahun ke ataupun belikan jer kete ferari sebijik…huhu

  2. Salam feroz :)

    Tak komen entri ni ;) tapi nak request tutorial.. semalam dah cuba buat text bergerak & jadi! Terima kasih..

    Ni nak minta tulun lagi :D saya ada buat page nav, tapi berterabur la.. tak cantik.. camne nak buat macam feroz punye yang ensem tu.. :D

  3. hawa : weee.. syhhh… tkot nie..
    abg long : mcam tuh tak jadi mintak maap lew.. hahaha..
    iq : jgan ar majok letey nak pjok nie O.o
    fae : kfc ?? tangkap gmbar je bley ?
    chenta : adess menarik plak ?

Comments are closed.