Adik Angkat Sudah Terangkat

2
337
views

awek comel

Adik Angkat Sudah Terangkat

tadi lepak makan dengan member kerja.. biasa la time makan banyak cerita yang keluar termasuklah cerita gosip.. heeee siapa cakap lelaki tak bergosip ? tolong sikitt.. kitaorg pun pandai gosip oke.. hik hik hik..

balik kepada tajuk cerita ni.. so time gosip² tuh kawan aku cerita la pasal bini dia…

sebelum jadi bini sekarang dia cakap bini dia sebenarnya adik angkat dia.. dia banyak tolong kawan admin.. so alang² terus kawan jadikan dia bini.. heee siapa yang takda bini yang baik hati tak..

waaaa.. adik angkat naik pangkat jadi bini tuh.. heeee untung gak ada adik angkat..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



silap haribulan boleh jadi bini terus.. heeee

datang sorang lagi kawan cerita part dia plak.. heee dia kata dulu dia pun ada adik angkat.. tapi takda la macam kawan sorang ni.. adik angkat dia naik pangkat jadi makwa ja.. hihihih

pelik gak kadang² tapi apakan daya bila dah lama bersama.. dah kenal hati budi kalu baik apa salahnya

diteruskan ke jinjang pelamin tak.. kalu tak lulus jawabnya jadi awek jela..

hik hik hik..

admin dulu pun ramai gak adik angkat.. semua jenis yang manja.. tapi takda la sampai jadi awek.. almaklum laa admin ni seorang yang pemalu.. (malu la sangat…) hihihih..

p/s…. korang ada adik, abg, or akak angkat tak.. ?


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


2 COMMENTS

Comments are closed.