AirAsia Kasi Bonus RM300k

7
608
views
win airasia
win airasia

setiap hari ada saja yang aku menang dan paling tinggi pernah dapat dalam 1 billion usd tapi malas nak tuntut sebab mak tak kasi pegang duit banyak² dan kali ini aku menang lagi tapi takda la banyak macam hari tuh. sekadar RM300,000.00 heee.. cukup la nak beli nasi lemak lauk sambal sotong.. hahaha..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



Nama yang digunakan memang AirAsia tapi bila mouse ditunjuk pada nama email lain yang keluar nfu.edu.tw pulak.. aikss.. takkan airasia takda email sendiri pulak ? heeee.. makin pelik bila tengok contact person @my0511.com haaa.. ni email lain pulak..

disebabkan aku teringat kat hadis ini makanya aku tak jadi menuntut hadiah diatas..

Siapakah Ahli Neraka?
Daripada Usamah RA daripada Nabi SAW sabdanya, “Aku berdiri dimuka pintu syurga lalu (kelihatan) kebanyakan orang yang masuk kedalamnya ialah orang-orang yang miskin, sedangkan orang-orang kaya ditahan, manakala ahli-ahli neraka pula disuruh bawa ke dalam neraka. Ketika aku berdiri dipintu neraka pula (kelihatan) kebanyakan yang masuk ke dalam ialah orang-orang perempuan”.


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


7 COMMENTS

Comments are closed.