Aiskrim Kelapa Lelehhh Kampor

0
2
views

Aiskrim Kelapa Lelehhh Kampor. Selepas berpenat lelah mendaki Bukit Batu Putih Gopeng kitaorang reward diri kitaorang dengan makanan yang enak. Habis makan Mee Kari Ami kitaorang gerak menghala ke Air Terjun Lata Kinjang tapi sebelum tu singgah dahulu sejukkan badan di Aiskrim Kelapa Lelehhh Kampor.




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

Aiskrim Kelapa Lelehhh Kampor

Aiskrim Kelapa Lelehhh Kamporsampai sini dalam tengahari order lebih kurang 10minit aiskrim tiba memang terliur tengok rasa macam tak cukup pun ada. Tapi disebabkan kawan belanja segan nak order macam-macam karang berubah muka kawan hahaha. Dah selalu sangat makan aiskrim so aku decide untuk memilih cendol special dia macam-macam rasa ada dalam cendol tu sampai rasa tak puas pula makan sekejab sangat dah habis.

apa-apa pun sekiranya korang singgah atau lalu dekat kampar try la singgah sini untuk rasa Aiskrim Kelapa Lelehhh Kampor dan macam-macam menu lain disediakan untuk anda.

Kelapa Lelehhhh KampoR
jeram maya enterprise
Kampar 31900 Perak
Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here