AkSi TerlaMpau dalam tOilet

29
644
views
Aksi Terlampau dalam tOilet
susah bebeno kalu da terlampau romantik
heee… tengok nak masuk tandas kna pkai lilin bagai..
romantik tak ? hahaha.. ini la terjadi kalu orang muda cepat lupe..
dah 2 hari mentol terbakar tpi bile keluar ja asyik lupe nak beli
last2 pakai lilin gak nak mandi.. heee.
tgok nak cukur janggut pon susah..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



silap2 bley terbakar janggut aku gini…
hek hek hek..
 akhir nya petang tadi kuar2 terus pi kedai cari mentol…
 usung la sepanjang jalan lepak2 dengan mentol bagai
smpai kawan2 pown dah gelakkan aku
ape da nak lepak pown bawak mentol kata diaorg heee..
tak kesah la dari terpaksa romantikkan diri dalam toilet tuh
heeee.. tpi terbeli yang 25watt plak..aduyaiii… hahaha
malap ala gaya romantik gak la..
hik hik hik
dalam toilet pon nak romantik2 gak.. ?
heeee.. saboe jela..
p/s… lepas nie nak cari yg 60watt kasi cerah toilet aku…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

29 COMMENTS

  1. cik panadol : hahaha baru tau ka i romantik guy ? wakakaka

    ezza : hahahaha tuh la.. ramai tak tau wakakaka…

    apih : amboi2 ang pandai aja cari silap aku no.. hahahaa…aku kan hebat.. tuh yg nak try mandi dngan api wakakakak

  2. yayan : mekacehhh..

    Rozuan : hahahah aku knai agi janggut dngan hidung wakakak :P

    BGC : hee yang tuh tk bley nak tlong la :) cari toilet laen laaaa..

    Liyana : heee.. kalu terbakar panggil bomba jew :)~ heee.. ntoh lmbat la kowt nak tumbuh :P

  3. mental :

    hurm…
    saya paling ‘suke’ kalau orang tue pandai komen tapi tak berani tinggalkan link…

    opsss….teremo lak.
    makan durian lagi bagos.

  4. pewit… mentolBODOH cari bahan lucah nampak..cayalah… ko nak..aku ada ..3gp..#HD.. semua ada..datang ler..search jer..

  5. hahaha…cikgu memang kasi panas line je..
    mentel tue…eh..mentol tue mmg dengki..
    tak pown nak tumpang pemes.
    yang laen bace rilex je.
    die lak panas…
    laen kali bace entry org kasi abih la…
    kan tak pasal2 kantoi..
    adooiiii..

  6. spaque : heeee.. naseb gak la.. gelap2 tuh…

    mentolbodoh : heee.. pdan muke ko sape suwuh pikir lucah2.. terlampau tak semestinya lucah.. terlampau suka, terlampau hebat.. dlam kes aku pnye entry terlampau romantik… anyway thx tambah traffic blog aku :P

  7. fyna : heee.. amboi2 da pandai perli2 skrang hahaha…

    sumaiyah : mmg terjirus gak naseb tak terpadam hahahaha… terpadam tuh naseb jela.. redha hik hik

  8. hahahhahahhaaa.. ada jugak yg sakit ati kat entri ang kan?? hahhaha.. aku pon biasa kena beb mcm tuhh.. lex jerr.. dia dengki laa tuu…

    aku rasa ok jerr entri nihh.. masing2 kena kreatif laa buat tajuk entri kan??

    pasni sah2 dia hentam entri aku plak.. hahhha.. ada aku kisah???

  9. wan : hahaaha dia kantoi cari lucah tak jmpa tuh yg geram tuh.. tak marah pown tergelak agi ada… hahahaa

    Aim : hek hek hek.. pagi2 nie sronok kowt cari lucah wakakaka… terutama time kna tipu agi sronok hahaha panas jeww..

Comments are closed.