Aku Bukan GAY

13
385
views
kartun muslim
adeiii.. muka aku ada rupa macam gay ke ??
isk isk isk
alkisahnya beberapa hari lepas aku jalan nak lintas jalan
pergi beli makanan…
bila seberang jalan je tetiba ada sebuah kereta mewah hon aku..
errr.. aku silap lintas ka ? atau ada barang terjatuh ?
tengok ok je.. takda masalah pownn.. takkan
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

kawan aku bawa kereta mewah kowt.. ?
so aku pown jeling2 la dalam kereta tuh..
tengok orang dalam kereta tuh tengah senyum2 kat aku..
bukan orang tempatan plak tuh..
adeiii.. dia punya senyum lain macam je..
 
dia bawah keta plan plan sampai pusing2 kepla dia tengok aku
adehhh bongok betoi mamat nie..
cenyum macam kambing plak tuh..
dasar gay
adeiii 
geli la plak aku tengok..
ingat aku gay ke.. ? 
isk isk isk..
 
rasa nak sekeh2 ja si gay nie..
ilang selera aku nak makan tengahari…
adeiii.. saboe jela..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


13 COMMENTS

  1. haha…feroz is gay??oh tidak…nge…

    dia baru mintak sain..macam mn ada gay tersangkut kt feroz nih??

    feroz pakai bedak kut..hehe..:p

  2. sama lah selalu gak kne mcm tu..malu kot kalau jlan gan mber or kengkawan popmpuan.
    bt bodoh jew..yg pnting confident !!

  3. fathiah : adeiii isk isk.. saboe jela..

    rozuan : hahaha sott je..

    miss nad : hahaha bedak pe nya.. pkai baju takda lengan dngan sluar 3/4

    shah : hahaha.. oke la tuh saham tinggi wakakakka

  4. fattah : jambu.. ? hahaha takda nye..

    hana : haahaha.. laen macam je dia pnye pandang senyum2…

    mustaqim : heee.. adeiii tuh la skrang.. bhaye btoi..

  5. faceboored : cenyum kambing laen.. senyum nie senyum beruk kalah judi..

    asyraf : ahahaha.. adeiii kalu prempuan ngorat aku rela la.. hahaa

    arra : adeiii sekeh nak ?

Comments are closed.