Aku dapat Coklat Strawberi hOooOrey

13
596
views
coklat strawberry cameron highland
semalam tengah sedap2 aku tidur petang togede2 dengan ayah ku
tetiba je ada orang call umah.. adess.. gangguan teknologi btoi..
bile angkat calling rupenya paksu aku call..
ingat dia nak ckap dngan ayah aku.. rupe2nya dia suruh aku tgok luar rumah..
adesss… sah sah dia dah ada dpan rumah..
suspended btoi la…
ahahaha terbongkang smpai tak sedar sedara ada depan umah..
hik hik hik.. kesian diaorg..
aku dengan taik mata penuh buka la pintu..
rupe2nya diaorg baru ja smpai kL dari cameron highlands
singgah nak kasi buah tangan ja… hik hik hik..
sempat lagi diaorg ngintai arnab aku
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



hihihihi jeles la tuh kan kan kan ?
hahahahhaha…
tak smpai 10 minit diaorg pun beransur pulang…
letih la katakan..
baru smpai kL esok nak keje plak..
so diaorg terus balek umah di semenyih..
aku yang still ngantuk trus ambik bantal bucyuk aku
nak smbung mimpi..elok letak kepla ja..
ayah aku suwuh bangun tgok ape yang paksu aku kasi..
dngan muke monyok trus aku skodeng
buah tangan paksu aku dari cameron
pergghhh.. ada strawberi dngan coklat strawberi agi..
hik hik hik
dngan muke slamber aku trus basuh muka and
capai coklat strawberi dlu..
sedap sehingga menjilat hidung gusi
nyum nyum nyumm..
1st time orang kasi coklat strawberi.. naseb la paksu aku
kalu awek yang kasi sah sah aku dah tergode mcam akak siti nurhaliza kita
yang tergoda dngan dato’ k punca daripda coklat strawberi yang diberi..
p/s… pagi tadi aku bekfes coklat strawberi :)~
hik hik hik..

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


13 COMMENTS

Comments are closed.