AkuBloggerTegar mOdeL Pantene ?

21
561
views
ehem ehemm.. ada ape2 ke tetiba je bubuh gmbar
si Alin @ akubloggertegar kat blog nie ?
hahaha…
Sebenarnya si aLin ni masuk bertanding
pertandingan Pantene untuk pemenang mingguan
so si aLin ni mintak la tOlong
kwan2 blOgger supaya tlong vOte dia
untuk memenangi pertandingan ni..
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



so di harap blogger2 tolong la ek vOte
dia.. kesian da dia nak nanes da tuh korang tak vOte dia..
Cara-Cara nak vOte..
click ALLOW->LIKE->JOIN->VOTE
kalu masih taktau gi mane nak vOte
anda boleh rujuk terus ke blog alin
MARILAH kita SAMA-sama VOTE
p/s…Jom vOTe seSaMe blOgger

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


21 COMMENTS

  1. terima kasih tegur..cume bagitahu la nama sebenar.jgn guna nama Anonymous..saya terima teguran..terima kasih ingatkan =)

  2. huiksssssssssss ,

    dasat je komen kat atas tu , men sembur je ,
    kot ye nak menegur pun beradab lah sikit :D

  3. @LM, @ummi:thnx vote

    @myraAyreen:heheheh…xpela..die pon dah minx maaf

    @farra:anonymous di mana2..=)memang xdpt elak

    @abgFeroz:dah macam blog aku..aku buat..semua komen aku balas..ahahaha

  4. malas aq nak vote minah ni..
    kredit aq masuk neraka jew,orang perempuan islam yang patot tutup aurat,tutp kepala..lagi nak masuk pertndingan tunjuk rambut..igt sikit minah kat atas tu ye,rambut tu aurat..awak org islam kan??x takut ke nanti kene bakar kat api neraka?sehelai rambut yang dilihat oleh orang bukan muhrim,1000 tahun kat neraka,.ingat ye cik kak oii..maap kalau terasa..sy hanya hamba allah yang hina,ingat mengingatilah kita kerana manusia itu mudah lupa..hadis nabi: sampaikanlah padaku walau 1 ayat..

  5. terima kasih krana mengingatkan…
    ye ye sya tau aurat itu harus dijage…tak salah vote smbil menegur..

    p/s.. sekiranya kita nak tegur orang perlu dngan cara yang halus dan tersmbunyi spaya tidak MENYAKITKAN HATI dan MENGAIBKAN sesiapa…

  6. myra : ya ya.. kalu ditegur mcam tuh confirm orang takmoh berubah.. nak tgur kna sopan2… kalu tak jadi kes bunuh mcam dlam surat khabar tuh..

  7. ermm..ok3..aq mintak maaf alin n semua..aq badmud arini..ase nak marah semua orang..anyway,alin..hope u faham ye(alasan poyo)..
    to alin: jangan cepat putus asa.jangan cepat down bile perkara sebegini terjadi..aq harap bile ko da diatas,ko da menang ngan pantene tu,ko x angkuh,terima pendapat orang k..jangan cepat melatah..aq sayangkan kaum aq..ini baru sikit dugaannya,pliz no give up kay?

Comments are closed.