Alhamdulillah Pelawat Blog Bertambah Walaupun…

12
5
views
Alhamdulillah
syukran syukran.. alhamdulillah…
semenjak masuknya tahun baru 2012 pelawat blog jiwarosak.com
semakin makin dan makin bertambah walaupun bertambah tak seberapa..
tapi berbaloi baloi..
sukanya hati ini..
walaupun…earning berkurangan.. tapi..tapi… tak kesahlah.. tuh no.2
janji pelawat bertambah
hik hik hik..
harap harap pelawat blog ini boleh cecah 10k stabil sebelum bulan 5 ini..
tapi rasanya jauh lagi nak kna lebih berusaha…
walaupun cerita dan info yang dikongsikan tidak seberapa….
tpi alhamdulillah dah kureng anonymous atau mereka2 yang
komplain akan kekurangan dulu kalu selang 2 or 3 hari



Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

ada ja yang tak suka dengan cerita aku… tpi kini
sebulan pon dah susah nak jumpa kaki komplain…
heeee.. ke diaorg dah putus asa.. ?
hik hik hik..
anyway.. ribuan terima kasih diucapkan kepada
beberapa blogger yang sudi support selalu blog aku yang tidak seberapa ini..
(sori kalu terlepas sebut nama yang lain..)
dan ramai lagi yang tak putus2 support..
sayang korang lebey…
heee.. muahx muahx muahx..
sesiapa nak tips or ape2 yang perlu untuk blog anda
tinggalkan msg di facebook sya.. insyallah akan dikongsikan..
tak perlu segan2.. segala ilmu yang ada akan di kongsikan..

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


12 COMMENTS

  1. hihihi sama2 abg feroz..entry best2

    -abg feroz mmg xguna recent post ye?coz sng nk cri n baca entry yg mas terlepas baca..sebabkan kalau guna page 1,2,3 kat bawah tuh,de entry tak tunjuk ..(macam skip)..

  2. alolololo…
    so sweet adek nih..
    hehe..
    sis yang say thanks to feroz gak..sebab banyak bantu sis.
    follower nk 10k?perghh..hebat tue..
    tak dapat sis lawan feroz nih..
    :)

  3. maya : ouchhh.. tatau plak.. hik hik hik tapi ada button list cerita kat follower tuh.. bley tengok entry sblum2 nie :)

    sis fyna : pelawat blog la.. bkan follower.. hihihi follower tuh tahun depan pon blum tentu 10k hahaha..

Comments are closed.