AmOi sekSi terkOno deN

22
794
views
sales girl
isk isk isk..
smlam time aku jalan2 tetiba ada sowank amoi seksi tegur..
mula-mula tuh borak biase2 la.. tnye jalan kunun..
tetiba tgah2 sedap borak dia pon open la niat dia yang sebenarnya..
dia mula tnya aku pasal 1 produk nie.. itu la ini la..
aku mula suspek dia nie sales girl.. tpi disebabkan dia comei
so aku pown dengar la…
sampai 1 part nie dia suwuh aku beli produk dia.. aku pown
buat2 la pkir patot ke aku beli barang nie.. padahal tak pnah dengar pon
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



warranty pown tarak.. company sendiri2 lagi….
isk isk isk..
ngelak pnye ngelak tak lepas2..
susah bebenor nak larikan diri.. sampai la aku terima
1 call dari mmber aku.. so aku dngan semangat nya bagitau amoi tuh
sedara aku dah sampai rumah nak kna balik cepat
dengan muka masam amoi tuh relakan aku pergi..
hik hik hik..
sori amoi buang masa anda saja.. lain kali
perkenalkan diri anda sebagai sales girl jaa.. ta perlu nak
putar2 alam sangat.. kan da buang masa…
p/s.. lepas nie tgok amoi seksi or comei2 takmoh stop dah..
15minit dia ceramah tak berhenti.. aiyooo..
tOkonO la deN

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

22 COMMENTS

  1. semagt amoi tu terngkan..kahkah tpy knape xperkenalkan diri jerkan..kan senang orng thu..aishhh

  2. ahaha..strategi yg sangat berkesan oleh company2 yg menggunakan amoi2 comel menjadi salesgirl diorang.. :D

  3. black roses : haahaha.. sikit tape :P

    honey : heee… tape2 kalu gatai bley garu :P

    fathiah : btoi tuh sape suwuh dia pusing2.. ce jlan lurus :P

Comments are closed.