Anak Buah Terlebih Manja

1
4
views
anak buah
anak buah

Nak dijadikan cerita semalam anak buah datang rumah stay sini sampai petang aku pulak shift petang semalam so pagi main sakan dengan anak buah sampai tertidur aku pun tidur sekali awal lagi nak tunggu kul 2 masuk kerja.




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

tengah sedap sedap tidur perasan anak buah bangun naik atas badan sambung tidur atas badan pakngah dia.. so tepuk la bontot dia kasi tidur balik alih alih dia pula tepuk dada kita kasi tidur gak.. hahaha

agak x selesa tidur atas badan dia beralih tidur kat ketiak pakngah dia.. then dia bangun tidur kat peha.. then bangun balik tidur kat ketiak.. then bangun tidur kat badan.. then bangun tidur kat ketiak.. hahaha sebenarnya nak kejut pakngah dia saje malas nak bangun tengok apa dia buat..

last sekali dia terkam badan kasi kejut terus tergelak.. anak buah terus senyum hahaha.. memang kena layan dia main la jawabnya.. then dah dekat kul 2 nak pergi kerja tetiba dia nangis x kasi pergi kerja.. jenuh pujuk.. last last lari senyap senyap.. hahahha..


Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


1 COMMENT

  1. eheh.. dah ada nampak unsur2 kebapaan kemithalian tu. ^^ budak2 ni ahli syurga, masih bersih dr dosa. menyentuh mereka dgn harapan, bersihlah juga kita dr dosa berdaki2 ni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here