Anyaman Ketupat Bentuk Kucing

9
498
views
anyaman ketupat bentuk kucing
anyaman ketupat bentuk kucing

kalu nak suruh belajar buat anyaman bentuk kucing ni rasanya aku boleh giveup.. hahaha walaupun nampak comel.. tapi bila tengok pada design nak mengayam tuh rasanya boleh tersiksa nak menganyam hahaha.. mau orang yang datang makan byk pasal geram tengok anyaman bentuk kucing ni.. hik hik hik..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

ada juga orang mintak aku kongsikan cara nak buat anyaman ketupat bentuk kucing ni.. hahaha yang petak pun tak lulus lagi.. inikan bentuk kucing wakkaakka..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here