Apek Bodoh bawa tekSi Tunjuk FuCk

10
238
views
Fuck You
minggu lepas aku dan family pusing2 kl
ingat nak jalan2 cuci mata nak enjoy2…
tengah sedap2 jalan di kl.. tetiba ada sekor
apek cina bawa teksi nie menyelit dengan takda signalnya
depan keta kitaorg mnyebabkan ayah terpaksa brek mengejut
dan aku tersentak ke hadapan… 
memang panas la hati nie.. aku suruh ayah aku berhenti
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

nak pergi tepek apek tuh.. tpi ayah aku mlas nak cari gaduh
dan teruskan ja memandu.. bila aku toleh tengok apek bebal nie
dengan selamba ja dia tunjuk fuck kat aku
perghhhh menyirap la plak.. 
rasa kecik ja kepla apek bwak teksi
nie dengan kasut saiz 10 aku nie…
naseb la ayah aku tak stop.. kalu tak mmg apek nie da
makan kasut saiz 10….
dah la bawak teksi cara merbahaya pastu kureng ajar plak..
naseb aku tak dpat no plat kau.. kalu tak
siap la kau laen kali…
p/s… entry panas sket.. 
(nak ilangkan menyirap dihati…)

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


10 COMMENTS

  1. doakan apek tu xdapat customer utk 3bulan berturut2 atau doakan teksi dia rosak! hahaha kijam batul la bdk ni……

    haha kalo jd mcm tu, sorg kne gak mengalah..kalo tak, silap2 jd gaduh teruk pulak….

  2. mila : tak semua.. tpi yg kerek nie yg slalu menonjol… rase nak sekeh2 jew…

    cik panadol : sekeh ja dia.. biar dia tau.. nak mati takyah ajak orang.. pi mati sorang2… sibuk ja nak ajak.. bongok gilew..

    umie : tuh satu hal.. dia memandu merbahayakan orang laen…

    zul : kalu dpat aku dah sekeh2 dah kasi kaunseling siap azan2 lagi kat telinga dia..

  3. selalu memang nampak teksi bawak tak tentu hala.ikut suka hati mereka jew.jangan pikir otai bab jalan,sampai biadap dengan pemandu lain.

Comments are closed.