Arnab Angora dah Semakin Sihat

27
737
views
Si pUtih yaNg kuat makaN
teNgOk hidung dan mulut dah ok
si hitaM yang maNja
dah tuNggu makanan…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



teMan baru si pUtih dan hitaM, si cOmel
si eB yang gaRang
si piXie yang suke dibelai
akhirnya.. setelah beberapa bulan si hitam dan putih
sakit kulit kini telah pulih sepenuhnya
ubat sapu yang diberi agak perlahan dan lambat baik
tpi bile di try ubat titis akhirnya 2 minggu shaja
si putih dan si hitam telah pulih sepenuhnya..
syukurr.. kini dah bley main2 balek dngan mereka..
hik hik hik…
kepada mereka2 yang ada arnab yg saket try la cari
ubat titis.. kalu ubat sapu sakit woOoo..
kesian plak dengar arnab2 tuh menjerit…
p/s… arnab ke abgferOz agi cOmei ??
hik hik hik

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

27 COMMENTS

  1. cikYana : hahahaha mne la tau :P

    miss Y : heee.. bulu dia tutup mata nie :) heee..

    fathiah : hahahah patung ja ? adehh.. ini tidak adil :P

  2. sis LM : heeee.. amin… sekeh nak ? haahha…

    yonna : yupss.. yang puteh tu mmg comei :P

    rozuan : heee ada 5 ekor :P

    myz : comei2 :) try la sekor..

    Liyana Zahim : heeee pnah try kna geget idop2 tak ? grrrr….

  3. qudwa : hahahah mmg nak kna sumpah jadi arnab nie…

    noriz : ya ya .. org tua2 kate tgok tgan gak.. darah pnas or sejuk.. tpi syang.. sekor dah mati ari tuh pergi perlis tinggal kat jiran.. isk isk.. tada rzeki..

Comments are closed.