arnab angOra yang kuat makan

19
334
views
dia yang kuat makan…
isk isk isk…
hari2 mau topup makanan..
pagi, petang, malam…kdang2 tgah2 pagi p0wn dia nak mkan…
kalu x kasi mkan je dia geget sangkar besi dia…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



ape daaa arnab nie kaki mogok plak..
mlam tadi skali agi dia geget besi kul 1.30pgi … tnda dia dah lapar…
isk isk isk.. kuat mkan btoi dia nie..
kacu orang nak tdo plak tuh…
silap2 dia yang aku geget buat satay arnab coz asyik kacu aku tdo je…
naseb baek dia cute je.. so bley la bersabar..
kalu x cute da lame ku panggang buat satay
hak hak hak…
p/s…. sape suke satay arnab ??

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


19 COMMENTS

  1. comey…
    kat umah saya ada bela arboq(arnab kacuk ng tikus)
    kuat makan gila gak dowg tu…
    tapi yg ni comey laaaa

    ^_~

  2. hihihih.. kalu kuat mkan je xpe.. nie kuat berak gak.. wakakkaa..
    10 inggit dpat bulu dia ja..
    rm120 sekor.. jenis angora nie..
    miras : hihihi satay arnab nak ek ?

Comments are closed.