Arnab Netherland Dwarf dah Besar

9
522
views
Arnab Netherland Dwarf waktu baby
Arnab Netherland Dwarf dah reti nak gulink2
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



Arnab Netherland Dwarf tak reti dOk diam…
hik hik hik… 
nie la baby arnab yang lahir di kuala lumpur
skrng nie dah berhijrah ke perlis dok dengan tuan asal dia
heeee.. dah beso dia skrang… 
windu nak sekeh2 dia..
hak hak hak…
comei sehhh.. 
nnti tgu bila bulu dia dah lebat den upload agi
gambar dia untuk kasi jeles kat korang2 k
p/s…. siapa ada Arnab Netherland Dwarf 
meh la nak tengOk…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


9 COMMENTS

  1. yusuf : heee… cari la sepasang :P

    eyka : hahaha.. adk gemok nak bela arnab ? hahaha takyah.. pi bela pewut tuh ja hhihihi…

    mila : hihihi tuh la.. skejab ja da beso :P

  2. same x arnab malaysia dgn arnab ni..
    pernah jugak dulu bela arnab.. cepat sgt membiak.. sampai last2 sekali xth nak buat ape sebab byk sgt..

Comments are closed.