Asal Makan Pakwa Bayar
heee.. memang dah jadi lumrah orang yang bercouple asal makan ja
mesti pakwa kena keluar duit.. kalu setiap hari jumpa.. maka setiap hari la kena keluar duit..
tapi bila jarang² jumpa mesti makwa bising.. ada makwa baru lah, dah tak sayang laa..
tapi bila berjumpa ajak tengok wayang, karaoke, makan.. semua pakwa belanja..
heee.. kalu pakwa tuh orang kaya takpe.. ni kebanyakkannya yang makan gaji
lagi² student… tak guna duit ptptn mesti guna duit mak ayah..
sob sob sob..



BACA LEBIH 200+ KOLEKSI CERITA/GAMBAR LAWAK

BOY : Dik! kira dik…
DIK : Makan apa bang?
BOY : Nasi goreng biasa dengan ais kosong
GIRL : Saya punya nasi goreng thai dengan fresh orange.
DIK : Sekali ka bang?
BOY : Tak tak, asing-asing.
GIRL : Awk ni tak gentlemen langsung…
BOY : Laaa bila masa saya kata nak belanja awak makan?
GIRL : Memang la awak x cakap. tapi boyfriend kan kena belanja girlfriend dia.
BOY : Siapa cakap kena buat mcm tu?
GIRL : Tak ada orang cakap tapi dah itu kan kebiasaan. Lumrah. Semua couple macam tu la.
BOY : Owh… Kalau mcm tu saya ni luar biasa sikit la. Awak bukan tanggungjawab saya lagi. Habiskan duit untuk awak beribu-ribu pun belum tentu awak akan kahwin dengan saya lagi.
GIRL : …….

p/s… naseb baik den tak jumpa lagi awek yang jenis maintanance tinggi
shopping pun nak keno bayor..
(baik belanja mak ayah lagi best :P)

Antara yang MENARIK...