Author Archive

header @ helMet blOg akU 2010

Yes Yes Yes… akhir nyer header @ helmet blog aku telah bertkar wajah.. wajah yg lame telah berusia 2thn sudah.. dah berhabuk isk isk isk… hari nie aku free setelah edit dkat 3 jam pkir pnye pkir… download pnye download… edit pnye edit…. formet pnye formet pc

Malaysia Youth Community And Services

Malaysia Youthsays Mengumpulkan belia2 yang aktif blogging dan internet smbil menyediakan aktiviti2 yang bermanfaat untuk belia dan menjana sedikit sebanyak pendapatan belia di Malaysia.. Register Now.. 28-30/05 banyak aktiviti disediakan di PWTC sempena Festival hari belia REGISTER HERE

Malaysia Largest Youth Festival 2010

Dapatkan Pass Percuma DISINI Dapatkan Pass Percuma DISINI

Kempen Anti bLog Melayu 3gp @ traffiC

Blogger Prihatin Baca Sini Fuuhhh… terlampau byk kes buang anak membuatkan aku terpkir dari mana asalnye menda nie berlaku… ble di pkir2 benda nie smua start dari website2 lucah terutama website2 melayu 3gp lagi lama dibiarkan lagi byk plak website yg meletakkan video dan gmbar2 melayu #@!)*!#$

Follower ke – 300 @ award

Ngeee.. pejam Celik Pejam celik.. follower blog aku dah nak jangkau 300 orang rupenye… fuhhh… blog cikai2 p0wn ada gak follower… hik hik hik.. da lame jugak ekk aku berblog nie dalam sedar x sedar start dari Feb 2008 dah 2 thn lebey.. start dari blog http://www.abgferoz.blogspot.com/

Sms Dari Hotlink @ KLCC

fUhhh… Hari2 dpat msg dari hOtlink.. pagi tadi dah dpat 1 mlam dapat lagi 2 sms.. hotlink nak ape ekk ?? 1 dr sms tuh suruh aku topup pasal dah nak expired.. adush bikin malu jaa.. ngeee.. Sms yg kedua nie yg korank patut tau.. Kerajaan ingin

Kenangan : Gua Telinga, Pahang

Ngee… da lame x pergi kursus or kem under rakan muda dan belia.. fuhhh rindu la plak geng2 belia nie… smlam time godek2 page mmber2 terjmpa gmbar kem Malaysia – Singapore Youth Camp 2008 kalu x silap aku… kem nie berlangsung kat pahang.. besh gilaa…dalam 10 hari