Awek Cantik Kain Jarang

3
334
views
kain jarang
kain jarang

beberapa hari lepas lepak makan dengan kawan kat food court berhampiran tempat kerja.. sedang sedap² mengunyah lalu sorang awek cantik depan mata.. kalu awek cantik dah lalu tengok jela kan.. heeee.. memang manis..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

tengok dari atas memang cantik orangnya putih gebu je.. bertudung litup manis rupanya.. tapi bila awek tersebut lalu je kat tempat cerah sikit maka terserlah betis dan pehanya yang putih gebu itu.. alahai.. kain TERSANGAT lah JARANG sehingga semua orang yg sedang makan boleh stop makan untuk tayangan PERCUMA..

kepada mereka² yang ingin bershopping lain kali pilihlah kain yang tebal sikit try tengok melalui cahaya.. ada kain yg mmg jarang.. tpi untuk dipkai bersama seluar bukannya tanpa seluar..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here