wall climbing

wall climbing

Awek Kuching di Wall Climbing

alhamdulillahhh selesai sudah event wall climbing yang dianjurkan tadi.. terima kasih diucapkan kepada lebih kurang 30 orang yang hadir untuk mencuba wall climbing di UTC KL..




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

waktu pagi permulaan buka wall climbing tak ramai yang berani mencuba wall climbing.. bila berjalan-jalan admin perasan dua orang perempuan ni.. so admin pun tegur la..
admin : nak main wall climbing tak ? free je..
awek : taknak la takutt..
admin : senang ja.. macam pnjat pokok..
awek : pokok dah slalu panjat..
admin : macam tuh senang jela.. ni siap ada tali safety lagi..

dengan tipu daya dan kenyit² mata maka admin dapat pujuk awek² tadi untuk try wall climbing.. bila borak baru tau awek tadi asal dari kuching.. wooo jauh merantau.. study katanya…

hahahaha awek kuching ni penakut orangnya.. rendah2 paras dada admin je.. tapi umur dah 18thn.. hahaha cumil gitu..
mula² takut.. tapi bila dah panjat wall climbing tuh takmo berhenti plak.. sampai 4 or 5 kali dorang cuba.. hik hik..
admin : so macam mane best tak ?
awek : best.. snang ja..
admin : hahaha tadi bukan kata susah ke..
awek : hihihi (gelak ja dia)

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih