Awek Shell Tunjuk Penumbuk

11
5
views
ayat memancing awek
ayat memancing awek

Nak dijadikan cerita semalam kena kerja shift pagi so dalam perjalanan nak ke tempat kerja singgah la ke shell berhampiran rumah untuk isi minyak. Pagi ahad siapa nak kerja kan ? so nak ceriakan mood pagi kacau la awek yang bertugas di shell berhampiran rumah.




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

sedang menghampiri kaunter shell tengok ada dua orang awek sedang berborak sama mereka so bila aku menghampiri kaunter mereka berdua nak serve aku hihihih.. tetiba mood ngusik ada.. aku pun hulur RM 50 untuk isi minyak

aku : isi minyak RM 2
awek shell : RM 2 ?
aku : a’ah RM 2
awek shell : nak isi pam mane ?
aku : tuh kereta depan

awek shell tuh terus tunjuk penumbuk kat aku.. kah kah kah aku dengan kawan dia bantai gelak kat dia.. hihihi dia pun sama gelakk hehehe.. memang selalu kalu pergi shell ni memang duk usik je.. dorang peramah..

p/s.. kalu nak bergurau tengok mimik or mood seseorang dulu takut kang kena penumbuk betoi baru tau.. krik krik krik..

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here