Awek Siapa Ini ?

0
149
views
awek
awek

semalam sedang lepak minum kat satu kedai ni datang sorang awek comel, ayu duduk sebelah meja..tetiba awek tuh pandang dan senyum manis.. perghh ada peluang mengorat ni.. tak sampai 5 minit duduk tengok dia sibuk dok whatsapp dengan lelaki.. mungkin pakwa dia kot..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

tak sampai 3 minit ada pulak lelaki call.. abg ape tah.. namanya.. tak sampai 2 minit tetiba awek tadi keluarkan hp lain plak abg sorang lagi call.. perghh.. terus terbantut niat nak mengorat awek comel disebelah..

bukan kata nak mengorat.. nak makan pun tetiba hilang selera.. ramai sungguh peminat dia yang call ajak jumpa.. heee cepat2 minum terus balik ke pejabat..

awek comel2 ramai dah booking lepas ni nak cari awek yang biasa2 jela.. hihihih.. senang sikit tada nak berebut2.. selamat… heeee..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here