baju baru harimau malaya

baju baru harimau malaya.

Baju Baru Harimau Malaya – Susah bila ramai peminat harimau malaya dalam group wassap bila sorang beli upload gambar baju baru harimau malaya semua yang ada dalam group turut jadi mengidam dek jersi baru harimau malaya semuanya bermula dari seorang Blogger Phat.




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

lepas satu, satu gambar diuploadnya sedang pakai baju harimau malaya yang baru sehingga berjangkit ke sorang lagi blogger Kizmyself dan akhirnya aku juga terbabit dalam shopping online berpunya dari mereka.. nahh tengok gambar diatas baru balik kerja terus sarung baju jersi harimau malaya. Muke serius teruja kah kah kah.. memang berbaloi dengan harga yang murah dengan kualiti kain baik tapi sayang…

ingat nak promosi dalam blog untuk lebih ramai memiliki baju harimau malaya ni dek sebab services kurang memuaskan so tak jadi nak promosi free untuk tokey kedai. Korang cari la sendiri ek kat mana nak beli :)~

Tak sabar pula nak tunggu game Harimau Malaya untuk Piala AFF Suzuki 2014 ni.. Untuk jadual perlawanan harimau malaya anda boleh lihat di Jadual Perlawanan Piala AFF Suzuki Cup 2014