Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M 2.0) Aku Sudah

2
337
views
br1m 2.0
Bantuan Rakyat 1Malaysia

Bantuan Rakyat 1Malaysia

heee… alhamdulillahhh.. akhirnya terima gak aku surat bantuan rakyat 1Malaysia yang mengatakan aku lulus sebagai penerima hensem dari kalangan mereka² yang hensem… (perasaan sat) sebenarnya dah lama gak tunggu surat ni.. aku rasa aku adalah orang pertama yang isi borang bantuan rakyat 1Malaysia melalui online.. tapi apakan daya member² yang lambat isi gak dapat dulu.. hihihih.. tapi takpa lah.. yang penting dapat juga kan.. ?

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



(dalam hati dah karaoke) fuhhhhh gembira rasanya tak terkata.. mana taknya bulan 2 ni banyak pakai duit sampai kering dompet dok beli macam² untuk kegunaan dan baru² ni gak beli hosting jiwarosak.com dari serverfreak.. almaklum la ada blogger yang menangis² coz blog mereka di remove dari blogger tanpa sebab munasabah.. so sebelum perkara buruk berlaku kat blog den terpaksa la korbankan dkat rm200 untuk beli hosting.. tapi kira murah gak la coz tuh harga untuk setahun.. kalu setiap bulan rm200 mau gadai janggut ja nanti.. hik hik hik…

sebelum aku merepek meraban lagi panjang rasanya cukup la sampai sini saja.. dan ribuan terima kasih kepada our PM coz sudi bagi Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M 2.0) ni kat semua yang memerlukan…

p/s…. ada ura ura yang mengatakan ada penipuan maklumat yang diisi untuk mendapatkan BR1M 2.0

betoi ke.. ?


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


2 COMMENTS

Comments are closed.