Belajar cara buat kek karamel

4
237
views
kek karamel
kek karamel

Belajar cara buat kek karamel

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

dulu sebelum berkahwin dengan abang akak ipar selalu hantar kek karamel ni tapi selepas berkahwin dia sibuk bebenor dengan abang sampai naik mengidam saya kat kek karamel dia.. hihihi.. so minggu lepas ada tolong akak ipar pindah tv ke rumah sewanya dan masa itulah saya meluahkan mengidam saya kat kek karamel dia.. hihihi..

so minggu ni akak ipar datang umah ajar saya, mak, dan adik cara membuat kek karamel. sebenarnya takda la susah sangat.. just beli kek oren or kek pandan then masak sikit.. beli natadecoco sikit dan campurkan aja dengan susu cair.. fuhh siap..

tengok senang tak cara nak buat kek karamel ni.. hihiih *cakap je senang

admin post status kat facebook, gosip2 sikit then tau² kek karamel dah siap dan tunggu untuk sejuk je.. hahahaha.. adik dengan mak yang buat kek.. wakakakaka..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here