kek karamel

kek karamel

Belajar cara buat kek karamel




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

dulu sebelum berkahwin dengan abang akak ipar selalu hantar kek karamel ni tapi selepas berkahwin dia sibuk bebenor dengan abang sampai naik mengidam saya kat kek karamel dia.. hihihi.. so minggu lepas ada tolong akak ipar pindah tv ke rumah sewanya dan masa itulah saya meluahkan mengidam saya kat kek karamel dia.. hihihi..

so minggu ni akak ipar datang umah ajar saya, mak, dan adik cara membuat kek karamel. sebenarnya takda la susah sangat.. just beli kek oren or kek pandan then masak sikit.. beli natadecoco sikit dan campurkan aja dengan susu cair.. fuhh siap..

tengok senang tak cara nak buat kek karamel ni.. hihiih *cakap je senang

admin post status kat facebook, gosip2 sikit then tau² kek karamel dah siap dan tunggu untuk sejuk je.. hahahaha.. adik dengan mak yang buat kek.. wakakakaka..

Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih