Beli Motor CASH lagi MURAH tapi

2
465
views
motor besar
gambar hiasan

Beli Motor CASH lagi MURAH tapi – Berjalan menuju ke kedai makan di kampung pandan lalu dihadapan kedai motor melihat motor kegemaran singgah sebentar dari mana entah tetiba datang tokey tanya aku samada berminat untuk beli motor besar. Siap promote sekiranya beli CASH harga lebih murah berbanding ansuran. So aku pun tanyalah harga kat tokey tersebut.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



aku : harga ?
tokey : 9k

aku : kalau motor ni ?
tokey : 7k

hmmmmm.. bole tahan*

tapi bole kasi diskaun kalu u mau beli cash. Borak punya borak dah harga murah alih-alih dia tambah ayat. Itu diskaun belum tambah GST. Kalau tak silap aku motor ni dah ada sebelum GST wujud lagi so kenapakah motor yang dah lama dalam kedai kena GST gak ? hmmmm.. terus ilang mood nak tanya..

aku : takpa la tokey nanti survey dulu.. (dalam hati dah malas)

tanpa fikir panjang terus pegi kedai makan order nasi ayam + ayam lebih.. makan lagi kenyang dari layan tokey kedai motor tu.. grrrr..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here