BerCuti di KaNgar, Perlis

12
492
views
Hotel Kangar yang Selesa..
Rm120 Semalam utk 4/5 orang..(wireless free)
weee.. akhirnya.. bertolak dari kL dari hari jumaat pagi, hari ahad tengahari baru
sampai ke destinasi yang dituju iaitu Kangar, Perlis..
isk isk isk.. lame kan.. hahaha..
mane tak lama nya.. hari jumaat balek kampung ku di depan laketown
bukit merah then hari sabtu pusing2 taiping, ipoh, perak..
pergi pusing2 zoo taiping, makan koew tiaw goreng special DOLI,
then pergi lepak kat laketown bukit merah.. adik aku teringin sngat
nak jumpa sdara dia yg berbulu lebat tuh.. isk isk..
pulau orang hutan.. bukan maen happy lagi dia smlam..
hak hak hak…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



malam sabtu tuh plak sempat lagi kitaorg keluar.. ingat nak pergi
pasar mlam jew saja cuci2 mata.. tpi tutup la plak..
so kitaorg ambik keputusan untuk makan durian..
weee… sampai 5 bijik gak la durian di tibai…
hik hik hik..
ahad pagi kitaorg bertolak la ke kangar, perlis..
walaupun taktau dimane letaknya kangar nie..
tpi berkat tunjuk ajar si papan tanda akhirnya smpai la gak ke kangar nie..
weee….
penat pusing2 cari banggunan ehem ehem untuk lapor diri abg aku esok
kitaorg sempat lagi singgah ke padang besar untuk shopping2,
bersebelahan sempadan thailand… wahhh bukan main
rambang mata lagi dok tgok barang2 berkualiti dngan
harga yang murah2.. tpi sayangnya..
panas gilew taktau nak beli apa..
so beli sikit2 ja..
(takda cenderahati untuk korank)
p/s.. gambar2 akan di upload bile balek kL..
cable tak bwak :)~

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


12 COMMENTS

  1. ahakz.. bro smpai kangar dah….
    awat tak p wang kelian skli? hehe.. pape pun mmg tersangat panas utk bershopping di Padang Besar~

  2. saiful : teman perak kat mane ?
    aida : jum la datink hiihihih..
    athirah.. : kat pdang besar p0wn dah rambang mata :P hihihi..
    matun : kfc bwah nie tak sedap.. sejuk, salah ambik order, ada rambut.. END smlam last try..

Comments are closed.