Bergambar dengan Bear di Padang Kota Lama

0
350
views

Bergambar dengan Bear di Padang Kota Lama. Sampai ja Pulau Pinang kalau tak pekena pasembur atau ais kacang memang tak sah. Jejak ja kaki ke pulau terus menuju ke Padang Kota Lama. Berjalan ke kedai makan tapi sedikit kecewa kerana kedai makan semuanya tutup taktau pasai pa..

Bergambar dengan Bear di Padang Kota Lama

ternampak ramai orang dihadapan mengintai sikit baru perasan ada patung bear keliling bulatan dari setiap negara yang menyertai,  nampak comel macam aku :) memang tak lepaskan peluang untuk bergambar tapi sebelum tu kitaorang pekena pasembur dulu dekat medan selera tepi pantai kena jalan sikit kehadapan kalau tidak rugi la mai penang tak kena pasembur.

pasembur-penangtengok ja dah meleleh aiq liuq baq hang.. hahaha pekena pula dengan cendol aiskrim yang tak sempat tangkap gambar dah habis kena sebat dengan family dalam acara bergilir-gilir.. hahaha nasib korang lah kalau order air yang paling sedap confirm ada yang nak cuba try test maka tinggallah kenangan..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



bearBalik dari makan muka dah ceria penuh sudah penuh. Teruskan aktiviti bergambar tengah posing tetiba lalu awek mat saleh tengok aku dan tak semena-mena aku terus jelir lidah kat dia hahaha dia dengan pakwa dia gelak ja hihihi welcome to Malaysia.

abgferozdisebabkan perut dia lebih kurang perut aku so selfie dulu bukti kita bersahabat walaupun perut dia macam2 warna ada hahaha. Rugi kalu mai kat padang kota lama kalau tak bergambar dengan bear-bear disini adalah dalam lebih kurang 30-40 kot.. tak larat nak tengok satu per satu tengah panas.

disebabkan kepanasan yang melampau tak ambik masa lama dalam 5-10 minit ja tangkap gambar peluk2 sikit then terus gerak ke destinasi Batu Feringgi.


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here