Berniaga Sambil Merokok depan Pelanggan

6
640
views
rokok merbahaya
rokok merbahaya

merokok bukan sahaja membahayakan kesihatan pengisap malah mereka yang menghidu asap rokok turut sama terkesan. Terpulang sekiranya anda tidak sayang nyawa anda tapi tolong hormati nyawa mereka disekeliling anda yang tidak menghisap rokok… Asap rokok anda mampu membunuh mereka..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



nak dijadikan cerita minggu lepas balik kerja aku sempat singgah di chowkitt untuk cari kedai baju kegemaran aku untuk menghabiskan duit beberapa kali pusing pun tak jumpa maybe tokey cuti raya tak habis lagi kot.. tuh yang tak buka.. so pergi la kedai-kedai tepi jalan tengok ada tak baju baru yang smart dan simple.. kot kot ada yang berkenan dihati..

sedang belek-belek baju menarik kat satu kedai ni tetiba peniaga dia keluar sapa aku … ye bang tengok bang baju baru-baru banyak lagi ada ni dalam.. sambil menghembuskan asap rokok depan aku.. perghh memang berbau laa.. (maaf aku tak merokok) aku terus takpa laa terus blah dari kedai tuh..

tak respect orang langsung.. memang terus blah dari kedai tuh.. so kepada peniaga di luar sana nak habaq mai kasi tau bukan semua lelaki hisap rokok.. so kalu tengah hisap rokok tuh tolong hembus tepi dulu dan letak tepi dulu rokok tuh kalu mau pelanggan duk lama di kedai anda..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

6 COMMENTS

Comments are closed.