Berpelukkan didalam Kereta

1
327
views
kucing comel
kucing comel

Berpelukkan didalam Kereta

pagi tadi lepak makan dengan boss.. boring makan tempat yang sama so kitaorg jalan jauh sikit dari pejabat nak merasa makanan di tempat lain pulak.. dalam 5 – 7 minit berjalan jumpa la gerai nasi lemak ni.. kitaorng pun duduk la makan kat kedai ni.. nasi lemak dia ok la.. tada la sedap mana..  ikan bilis keras dan sambal sotong dia tawar sikit… tak kesah la harga pun tada la mahal sangat.. nama pun survey makanan.. kalu tak sedap tak kesah la janji perut penuh.. free plak tuh (boss belanja) hihihih

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



nak dijadikan cerita.. waktu dalam perjalanan pulang ke pejabat kitaorg lalu sebelah jalan ni.. nampak kereta berhenti.. dalam kereta tuh ada pasangan laki dan perempuan.. sedang berpelukkan dalam kereta… (taktau la laki bini ke idak..) so tak kesah la.. bila lalu bersebelahan kereta tuh baru kitaorg tau.. dorang bukan berpelukkan tapi si perempuan ni dok check hp laki dia.. si laki sibuk nak rampas balik.. dan sampai satu part si lelaki tertekan hon.. so kitaorg semua pandang dalam kereta.. ape la dorang buat sampai hon ni.. hahaha si perempuan jadi malu alahh tunduk..

heeee.. agak² kenapa ek si lelaki tak kasi awek/bini dia check hp dia.. ? adakah ingin memupuk kepercayaan …? ataupun ingin menambah kouta sedia ada.. ? heee.. tepuk dada tanya perut.. * kenyang kenyang…

hihihihih.. macam² ragam ada tepi jalan pun boleh… hahahaah…


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


1 COMMENT

Comments are closed.