Gambar Hiasan
adush.. rugi la plak terlepas nak join contest dari darkbatman rugi2.. sah2 x smpat nak mrase rm50 dari batman malaysia
hik hik… ptg nie dah kna start packing bag tkot2 x smpat plak nti..
isk isk isk..
dalam kul 8:30 bertolak dari rumah naek bas
tiket ada la dlam kul 10mlm… da dkat 1thn x pergi trengganu nie..



BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

nie p0wn naseb ja ada kwn nak bertunang di terengganu
sempat la jugak jadi pnyibuk join dia pergi meminang
ngeh ngeh ngeh… bkan slalu jadi reporter berjaya
merentas lautan api demi mendapatkan berita blog..
ahaks..
kepada darkbatman dngan nanajoe jgan windu akuu..
gulink2 la di blog aku slama 3 hari or 4 hari aku xda..
kalu korang x gulink2 nnti traffic aku 0 la plak..
hahaha skurang2 nye ada la 1 or 2 org dalam shari..
ekekeke
doa2 kan lah aku slamat pergi dan slamat kembali wahai blogger2
yg gulink2 di blog aku :)

Antara yang MENARIK...