perempuan bertudung vs perempuan tidak bertudung

perempuan bertudung vs perempuan tidak bertudung

Bila Awek Melayu Bertudung Mengumpat – semalam dalam perjalanan nak balik kerja tengah sesedap belek handphone tetiba datang 3 orang perempuan bertudung berdiri berhampiran saya.. sedang sibuk main game sedikit sebanyak terdengar ape yang mereka gosipkan..




BACA LEBIH 200+ KOLEKSI CERITA/GAMBAR LAWAK

awek bertudung : korang tau tak minah **** ni sekejab bertudung sekejab tidak.. selalunya tak bertudung.. pastu dah la perangai tak baik bla bla bla..

bila dah masuk part bergosip dan mengutuk cepat² fokus kat handphone malas nak dengar ape yang dorang mengutuk dan mengumpat takut kena share dosa pulak..

kalu tak tutup aurat itu dosa dia dengan Allah SWT kalu dia bertaubat insyallah dia diampunkan.. tapi kalu mengumpat dia itu dosa anda dengan dia.. kalu dia tak maafkan jawabnya kena tuntut diakhirat..

dah jadi macam tabiat kita semua bila dah duduk ramai-ramai mesti kena ada cerita untuk memeriahkan keadaan. bila dah bercerita mesti ada kemuncak cerita iaitu gosip. sekiranya gosip itu sekadar biasa-biasa takpalah tapi jangan sampai menyebarkan aib orang lain..

Antara yang MENARIK...