BiOdata fynn Jamal

36
3005
views

BiOdata fynn Jamal. Ribuan terima kasih kepada kak Fynn Jamal kerana sudi untuk ditemuramah even hanya dengan email beliau sudi membalas email yang dihantar kepadanya walaupun ditemuramah oleh blogger yang tidak terkenal seperti jiwarosak.com. Biodata fynn jamal dibawah adalah hasil daripada email antara admin dan juga fynn jamal.

fynn jamal
Gambar Fynn Jamal

Biodata Fynn Jamal
Nama Penuh : Nur Affina Yanti Jamalludin
Tempat Lahir : Kota Tinggi, Johor
Tarikh Lahir : 27 Ogos 1982
Nama Suami : hazrilfitri hadzir
Tempat Tinggal : Nilai, Negeri Sembilan
Education : Bachelor of human sciences
majoring in english language & literature

jenis muzik yang diminati ?
anything poetic —anything with soul. dari rock sampai koroncong.
 semua. yang penting jiwa.

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



selalu buat persembahan di mane ? 
mana2. tak ada spesifik. tapi favourite di layar tanchap, shah alam.

mcam mane nak dpatkan lagu sis ?
refer notes di fb page fynn jamal.

prOjek terbaru ?

mOre details about fynn jamal ?
cd prOjek keSian by fynn Jamal
Ranap – Buku hasil fynn Jamal

Lagu Kegemaran
150 Juta – fynn jamal

p/s…. fynn jamal tak suka tulisan BESAR.. maklum la al jiwa rehh..
 ~ simple ~

credit : to myself, interview sendiri nie….
(naek pangkat wartawan 1.3 bintang)

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


36 COMMENTS

  1. suka fynn jamal !! hehehe lagu kegemaran tuh lagu kegemaran abg ke agu kegemaran fynn ? hehehe thats my fave song from fynn juga . hehehe

    Korang BACA ni,DOTA vs AWEK.

  2. cik teddy : yupss.. interview dia kat fb tadi :) dia online personal fb.. pagi tadi dia masuk mhi

    reezluv : adehhh dia dok shah alam jewww.. tadi pgi kuar kat mhi.. rusia tuh fyn tov laen org :P

  3. lemonSusu : heee.. dio la tuh :)

    cik kacak : heee.. abg baru ja dngar tuh pown psal dia juin digi wwwow :)

    sis fynn : adehh ada ekk.. adehhh malu2.. (ampun reezluv)

  4. ke aku salah Fynn? sebab masa Seminar Smartblogging aritu katanya ke Russia? kat FB pun ada pic?

    erm…pelik doh..Fynn…betul ke ko pegi Seminar Smartblogging kt UTM Skudai tu? kalau salah tolong betulkan..

    sorry ye tuan blog

  5. like fynn jamalllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!
    huhuuu jelezzzz fynn commnt kt entry ni..ehemm e-ra anak jati kote tinggi..sme ngn sis fynn hehehe =P

  6. reezluv:

    dah pegi dah tahun lepas. pastu balik. tak sanggup berjauhan lama2 dgn inche suami.

    tahun ni patut pergi balik. anak2 muridku dah menunggu. tapi tgh delay tarikh pergi semula. sbb atuk kata dia berat hati. aduiiii~~

    yang lain2:

    hai korang!!! huhuhuhuhuhuhu. jgn ditinggi2 saya ni tau. percayalah. saya ni sengal. hahahahaha

  7. betul la tu..hahaha..aku ingat salah orang tadi..dah balik dah rupanya..ye lah..kt FB aku tengok dah sangap semacam jek..hari-hari meronta-ronta nak balik..

    hehehe..anyway..amcam?ada buat niche blog ke?ke stay ngan blog Fynn jek? dah buat album eh?

  8. prnh bce tlisan die,.woww,ckup jiwa,.mnyntuh smua aspek kmnsiaan dn ktdkpuashatian dilontarkn mllui pnlisan yg ckup jjur,.sukee,..tp just silent reader jep,.xreti nk komen ape,penuh berjiwe,.hehe,.

Comments are closed.