nie lah yg berlaku kat pc aku beberape hari nie…
sengal saket bebal mcam2 agi..
isk isk isk.. dah formet p0wn sengal lagi..
bahkan lagi sengal xbley nak formet.. slow gila..
mcam kehabisan bateri… maybe pasal aku online 16 jam shari kowt :)
hik hik hik…
adushh nie p0wn still sengal Uwaaa.. xdpat nak blogwalking
dngan korank kOrank dan kOrank..
tujuan pOst aku kali nie bkan saje nak cite pasal pC aku
yang sengal dan bebal nie.. tp aku nak cite pasal Malware di blog anda
ape itu malware ? adik bradik virus or ahli mesyuarat tingkap yg
menumpang di blog korang…



BACA KISAH BENAR ISTERI CURANG
MISTERI PENGALAMAN PEMANDU VAN JENAZAH

mcam mane malware bley masuk ke blog anda ?
snang ja.. dari coding, coding dan coding
yang anda masukkan contoh dari web traffic
konon2 nya banner diaorg bley tarek traffic
masuk blog anda… tp ingat
xsmua yg bley buat mcam tuh.. ada juga yg mngambil
kesempatan utk tumpang advertise popups atau
mcam2 lagi ble anda paste coding diaorg dalam blog anda..
ape yg terjadi kepada blog yg ada malware ?
hahaha… blogger ada cara yg snang utk msalah ini..
blog anda akan di LOCKED/CLOSED
mcam blog aku ni AbgFeroZ
p/s… pastikan coding yg dimasukkan di blog anda slamat
dan tidak mendatangkan msalah :)

Antara yang MENARIK...