Blogger Mengumpul dana untuk Mangsa Banjir ?

24
603
views
blogger tegar O.o
tidak tidak dan tidak…
setahu aku blum ada lagi program kebajikan yang dianjurkan
group blogger… yang ada makan2 or gathering ja..
setahu aku la.. btoikan kalu silap…
kan besh kalu ada blogger TEGAR yang sanggup
jadi penganjur (tak semestinya kluarkan duet) utk program amal..
kutipan derma ka…membersihkan rumah orang2 tua ka…
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



bantu mangsa banjir ka…
kan besh kalu program ini di anjurkan oleh blogger2,
asyik dok menaip ja.. xbesh la.. kdang2 kita kna kluar gak
jgan asyik dok fantasi ja kdang2 kna gak realiti..
setahu aku blogger2 kat Malaysia nie lebey 100,000
kalu bley dok kumpul yang dekat2 rancang program kebajikan
kan besh sikit.. dpat gak naekkan nama blogger selain dok
asyik kena saman dan dok ngumpat ja…
p/s… kalu blogger2 tegar yang seru mesti ramai yang sanggup
bantu buat program amal.. kalu blogger² mcam aku yang seru
x berbunyi la jawab nyer :)
TIDAK SALAH SEKIRANYA BLOGGER
JUGA MEMPUNYAI KELAB @ PERSATUAN

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


24 COMMENTS

  1. haaaaa buat la persatuan pastu ajak la blogger otai skalik.buat persatuan dan buat cawangan setiap negeri ke hehehe

    bila dah ade persatuan br senang nk buat aktiviti hehe

  2. salam brother..
    sape cakap hanya blogger tegar jer ada seruan
    jangan pandang rendah diri sendiri

    aku support apa yang buah kepala kau nak keluarkan – i mean cadangkan
    signal jer.. aku on

  3. heheheh.. saya pernah buat kutipan derma untuk bantu anak blogger y nak mjalani pembedahan dulu.. & seorg ibu tunggal y lumpuh serta di tinggalkan suami.. dan saya juga pernah mendapat bantuan dana drp blogger2 time saya terlantar di ICU dulu..

    harap.. blogger we care akan berterusan smpai bila2..

    cadangan utk membantu mangsa banjir sgt bagus.. insyallah akan ada rami pihak y tampil utk menyokong.. tp harus jujur & ikhlas..

    apa kata kalo awk mulakan… Dan saya akan sokong.. & ramai lg blogger di belakang akan menyokong usaha murni itu…

    **thanks cz sudi menyinggah d blog sy yer.

  4. bkan maksud aku hanye blogger tegar yang bley seru..
    maksud aku seruan diaorg lagi berkesan.. coz visitor aku 100-300 sehari.. tpi diaorg pnye 1000-3000 sehari.. seruan nie yg berbeza :)

  5. kutip derma melalui blog mmg bgus.. cuma kita nak kluar dari blog nie.. dok berkumpul.. bermesyuarat.. baru ada nmpak sikit usha tuh :)..
    kewangan sya x brape nak kukuh untuk memulakan… kuli2 ja..

  6. hah..tu la yang silap nye..
    masing mengharapkan yang lain buat dulu..alasan nye..”aku bukan blogger tegar”..si A harap si B buat.. si B pulak tunggu si D buat..
    lama2 tak de sapa la yang nak buat..

  7. diana x bace hbis ka ??
    kalu x bace hbis jgan mcam2…
    nak buat persatuan or kelab ingat senang ka ? makan time gak.. kalu keje kuli ja pndapatan x tetap buat persatuan p0wn x gune nak mkan ape ?? bkan skadar tgu dan mengharap… idea nie dah cube den salur ke beberape pihak utk diketengahkan.. kalu diaorg nak buat maka jadi la.. kalu tidak tggu la den ada kje tetap yg ada masa utk uruskan persatuan…

    p/s… diana free kan ?? ape kate diana je yang buat ??

  8. Assalamualaikum…

    Memang baik jika blogger2 bepersatuan, tapi jika ianya tidak dirancang dan dijalankan dengan teliti dan baik, nnt akan jadi hal lain seperti salahguna kuasa, menggelapkan wang persatuan, kelab berpecah gara2 wujud puak2 tertentu dan sangat2 ada kemungkinan persatuan blogger akan digunakan oleh pihak tertentu dalam politik untuk mencari pengaruh @ undi.

    Maka akan adalah persatuan blogger yang aktivitinya ditaja oleh parti politik tertentu. Dan sebagai syarat menerima dana bantuan, persatuan tersebut kena promosi parti politik yg menaja mereka. Seterusnya ahli2 persatuan blogger akan menjadi pencacai parti politik semasa pilihanraya… ELAKKAN perkara ini dari terjadi…

Comments are closed.