Blogger Mirip Safee Sali ? – Ini bukan kali pertama ataupun kali kedua tapi dah beberapa kali orang tegur muka aku seperti safee sali macam tak percaya je.. tapi betoi ke ?

pernah sekali dulu pergi shopping di central market beli coklat tetiba penjual coklat tegur abang ni safee sali ke ? aku hanya jawab takla kembar dia.. dia penyerang tpi saya tukang kutip bola.. member hanya gelak gelak je.. tapi dia cakap memang hampir sama gitu inipun sewaktu game AFF Suzuki Cup yang lepas.




BACA LEBIH 200+ KOLEKSI CERITA/GAMBAR LAWAK

Kini AFF Suzuki Cup kembali dan isu yang sama juga timbul muke sama macam safee sali.. seperti yang ditulis oleh Blogger Nadia Johari tapi satu je aku xstuju dengan entry dia.. ada ke patut kata safee sali lagi hensem dari aku.. Cisss Oihhh aku lagi hensem dari safee sali laa.. hahahaha..

safee sali & feroz othman

safee sali & feroz othman

heeee… rasanya sama tang janggut jaa.. yang lain x pasti pulak.. hahaha..

Antara yang MENARIK...