Blogger Si Penggali Kubur

12
478
views
Blogger Si Penggali Kubur…
Ahaksss… baru seminggu tak berblogging rupenya aku da
tercicir jauh.. isk isk isk..
baru² nie kedengaran lagi blogger bertengkar btoi ka ?
adess… knapakah ? tak hbis2 lagi ka ?
bukan blogger kecik ja siap2 dgan blogger besar skali tumpang kaki..
wahahahaha… dah mcam wayang aku tgok..
ngeh ngeh ngeh…
alarhhh.. ok wat.. ada gak pengkritik tak bertauliah nak gomel2 blog kita ?
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



tapi biarla bertamadun sket nak gomel2 tuh kan kan :)
jangan kerna jari poket merana…
hahahaha btoi ka peribahasa aku nie ??
hik hik hik..
suda2 la.. biarkan ja dia…
bdak2 kalu salah kita tgur2 ja.. xyah jolok2..
bdak2 skrang lagi di jolok lagi sronok.. kan kan kan..
bapak budak p0wn same ja :)~
p/s….kalu da tau banjir jangan la disimbah air..
biarkan ja.. lama² ilang juga…
Mulut Unta bley tutup mulut manusia xbley owhh :P
rasuah bley kowt ??
HARAM LA…

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


12 COMMENTS

  1. penggali kubur? aiyakk… huhu :P

    besela, tak sume blogger suke pada blog kite abg feroz… sob..sob.. :(

  2. Nowadays, org da berani insult org di blog, FB, FS tnpa pikir yg kena insult tu blh menyaman. Bukti trang tang tang ada. Yg suke cr psl, tetiba dtg FS n FB kita kata euww euww bout me being nice to my hubby pun ada (ni sah kes jeles).kalau aku kaya, dh lm aku lantik lawyer saman mereka. of coz la aku yg menang sbb aku xwt pe pun pd mereka. not dat i dont have lawyer friends. tp, ye la. kang rabak plak poket mereka nak byr saman.

  3. hehe sarang gajah j0l0k nie hahaha…penggali kubur sndri nie hahaha… Biase la t0h mmg ada pnye tp yg kna hati2 batu api ja.. He he nak saman kesian so maap2 kan ja… Smua orang buat silap..

  4. he he he…
    bkan srang tebuang agi.. da sarang gajah dahh.. hehehe…
    smemangnya orang mcam nie mmg sentiasa ada.. nak saman kesian plak… so kasi nasihat je la yg mampu kita buat :)

Comments are closed.