BlogWalking List 2011 Bersama AbgferOz

89
254
views
Jom Blogwalking Cara BETUL
hik hik hik…
dah setahun lebih bloglist aku tak dikemas kini..dan kebanykkan blog
yang berada distu dah di tutup atau berpindah.. isk isk isk..
pindah tak notice p0wn tau…
adesss…
tahun nie aku ingat nak lain sket nak buat entry utk tarek blogger2 tegar
so kalu nak blogwalking p0wn xda la rase rugi ja…
senang ja nak juin blogwalking list nie… simple2 ja..
1.letak tajuk “Blogwalking List 2011 bersama AbgferOz
2. letak gambar header abgferoz seperti di atas
3. Copy dan Paste code dibwah dlam entry anda.. 
AbgFeroZ
✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Info Kerja Kosong Kerajaan

4. nak follow atau tidak terpulang :)
sudah siap !!!~ kan senang ja.. simple x mkan space p0wn..
dah join tinggalkan links entry tersebut di comment k
Kebaikan join Blogwalking nie ?
1. minggu pertama tiap2 hari aku akan blogwalking ke blog korang
2.Blogwalking list ini akan digunakan oleh blogger2 baru untuk blogwalking
3. Aku akan FOLLOW blog korang yang join walaupun korang x follow blog aku
4. aku akan submit blog korank ke google sluruh dunia..
p/s…. Aku akan start blOgWalking guna list ini slepas balek dari
program Kapal Layar Samudera awal bulan Februari
Terima Kasih Kepada Yang Sudi Join…
p/s… ada ke yang nak jOin ??

Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih


89 COMMENTS

  1. okie2.. sya follow yg nie dlu k..
    nnti dah balek program sya blogwalking anda2 smua k :) kalu ada masa sya buat entry blog ke blog :) thanks for joining

  2. hah. jumpe dah. akhirnye. hehe. tadi follower nye tuh macam termenyorok. hahah. dah follow kamu! mohon joij eh.

  3. It was a very nice idea! Just wanna say thank you for the information you have shared. Just continue writing this kind of post. I will be your loyal reader. Thanks again.alfred angelo.

Comments are closed.