Bonus Hari Raya Samsung PENIPU ?

2
467
views
bonus hari raya samsung
bonus hari raya samsung

mungkin disebabkan dah selalu sangat MENANG so aku dah tak percaya lagi dengan EMAIL yang diterima.. tapi kadang² aku semak gak kot kot mane la tau sekali betoi aku menang hadiah utama kan.. mane la tahu… hik hik hik..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔



dan seperti email email lain yang diterima email ini juga dikatakan tipu dan bukannya dari samsung malaysia.. dan ramai lagi telah menerima email seperti ini.. isk isk isk.. baru nak perasan jadi orang kaya baru.. tapi apakan daya.. bersyukur dengan apa yang ada dah mencukupi dari di tipu menjadi lebih miskin :)

penipuan email
penipuan email

dan ini adalah yang admin dapat dari search di google dan facebook.. fuhh.. ramai juga yang dapat email ni.. so admin nak nasihatkan kawan² supaya jangan terlalu mudah mempercayai dan jangan terlalu taksub untuk menjadi kaya.. sebaliknya berusaha dan terus berusaha agar lebih berkat dan berjaya.. insyallah..


Untuk Lebih Banyak Maklumat Support Kami Dengan Klik ✔ Like Dibawah. Terima Kasih






Facebook Comments

2 COMMENTS

Comments are closed.