abgferoz

Bowling di Ampang Superbowl Times Square – Dah lama rasanya tak melepak dengan sedara aku sorang ni last kitaorang lepak pergi rumah paksu kat semenyih itupun rasanya tahun lepas dan tahun ni rasanya inilah kali pertama kitaorang melepak.

plan asal nak jalan-jalan makan dan shopping tapi disebabkan ayah tak berapa nak sihat so kitaorang plan pergi times square yang berhampiran dengan rumah kira-kira 10minit dari rumah. dah beberapa kali main bowling takkan kalah dengan perempuan so dengan beraninya aku cadangkan kat sedara aku siapa kalah blanje Mc donalds. Maka bermulalah pertandingan bowling 3 penjuru.

main bowling di berjaya times square ni banyak cabarannya, mana tak nya sedang elok aim nak baling bola bowling tetiba orang sebelah punya bola bowling terlepas ke belakang mau tak gelak guling² terus terbaling tepi. Tengah sesedap nak baling bola bowling tetiba perasan kaki mamat sebelah tinggi dekat je dengan bahu naseb tak kena terus terbaling dalam longkang. Taktau la dia nak main bowling ke nak belajar ballet punyalah tinggi kaki naik ke belakang.




BACA LEBIH 200+ KOLEKSI CERITA/GAMBAR LAWAK
bowling

bowling

Yess Yess Yess.. 4 game aku menang berturut-turut.. nasib baik tak kalah dengan perempuan kalu tidak malu je.. bukan kata malu siap kena belanja makan kat mc donalds lagi.. hik hik hik.. tapi takda rezeki pasal ayah call order makanan dia dah lapar. so lepas game terus balik rumah.

Antara yang MENARIK...