Buku lali terkehel MC 4 Hari

kaki berbalut

kaki berbalut

minggu lepas main futsal dengan kawan² dengan kasut baru almaklum la nak tayang kasut baru kunun.. tapi malang tidak berbau bila melompat kaki terkehel di buku lali dan terus bunyi ‘makkk sakit wooOooo’ terus terencet ke tepi court.. esoknya dalam perjalanan ke hospital tetiba rasa lapar dan sempat lagi singgah untuk makan…

abc

abc

tengokk.. dalam sakit² masih sempat makan abc siap snap gambar lagi.. hihihih.. then habis makan terus ke hospital.. tapi tak disangka² punyalah ramai orang kat hospital terpaksa tunggu 2 jam sebelum masuk ke bilik rawatan.. waaa.. nasib la nurse comel² so takda la rasa sangat 2 jam tuh.. hihihih..

alhamdulillah doktor cakap semuanya ok cuma cedera sikit je dan suruh rehat 4 hari.. dapat MC wehh.. tapi disebabkan takda keje mengayat doktor makanya MC 4 hari bertukar kepada 3 hari..

surat cuti sakit

surat cuti sakit

tengok.. 29, 30, 1hb kan 3 hari.. hihihih inilah jadinya kalu mengayat doktor.. hihihh.. padan muke..

Incoming search terms:

  • rawatan kaki terkehel
  • buku mc
  • terkehel buku lali
  • kaki terkehel
  • imej kaki berbalut
  • gambar terseliuh buku lali
  • gambar kaki berbalut
  • cara merawat kaki terkehel
  • bunyi kat buku lali
  • ubat kaki terkehel
16 Jenis Nasi di Malaysia LIHAT DISINI
‘tag’ kawan anda untuk menangi RM500.LIHAT DISINI
Bantu Kami dengan LIKE Fanpage
Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen, kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini. Sila dapatkan nasihat pakar bertauliah dan berpengetahuan untuk tips dan info berkaitan.

Sebarang Pertanyaan, Pengiklanan, Review Produk dan lain-lain boleh email ke abgferoz@yahoo.com

3 thoughts on “Buku lali terkehel MC 4 Hari

  1. rehat byk2 ok ~ moga cepat sembuh

  2. amboi2..byk beno mc nyer…ore ai 2 jatuh stadium terseliuh tapi gagah g koje sbb jeng..jeng…

    jgn lupe mkn ubat surut bengkak ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>