Cara Memohon dan Senarai Telefon Pintar Rebat Rm200

Senarai Telefon Pintar Rebat Rm200

Pendaftaran Online Telefon Pintar Rebat Rm200 akan bermula pada 1 Januari 2013
pada pukul 7:00pagi

Bagaimana Cara Memohon Rebat Telefon Pintar Rm200 ?
 Bagi memudahkan proses permohonan, borang pra-pendaftaran perlu diisi secara dalam talian di laman sesawang www.skmm.gov.my. Sekiranya tiada akses internet, pemohon boleh hadir ke Pusat Internet 1Malaysia yang berhampiran atau wakil-wakil penyedia perkhidmatan terlibat.

Cara Mendapatkan Rebat Telefon Pintar Rm200

Senarai telefon pintar yang akan ditawarkan adalah seperti berikut:
1) Alcatel 993D
2) Alcatel OneTouch Glory 2
3) Alcatel OneTouch Inspire 2
4) The Buzz Phone
5) HTC Wildfire
6) Huawei Ideos X3
7) LG Optimus L3
8) Ninetology Black Pearl II
9) Ninetology Palette
10) Nokia 2730
11) Nokia 7230
12) Nokia Asha 305
13) Nokia Asha 308
14) Nokia Asha 311
15) Nokia C2-03
16) Nokia Lumia 610
17) Samsung Galaxy Chat
18) Samsung Galaxy Mini
19) Samsung Galaxy Pocket
20) Samsung Galaxy Y
21) Sony Xperia Tipo
22) ZTE Acqua
23) ZTE V790

UPDATED 3/1/2013

- SEMUA JENIS TELEFON PINTAR dibenarkan untuk rebat rm200

anda boleh tengok syarat² layak memohon rebat rm200 di sini

Cara Memohon dan Senarai Telefon Pintar Rebat Rm200

Incoming search terms:

  • Ribet rm200
  • ribet telefon pintar
  • ribet telefon 2014
  • borang ribet rm200
  • telefon pintar rebat 200
  • alcatel rm200 2014
  • cara tukar font nokia asha 306
  • rebet rm2002014
Untuk mereka yang Gemar Aiskrim LIHAT DISINI
NEW - Menangi sebuah Mazda dan tablet Samsung LIHAT DISINI
Bantu Kami dengan LIKE Fanpage
Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen, kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini. Sila dapatkan nasihat pakar bertauliah dan berpengetahuan untuk tips dan info berkaitan.

Sebarang Pertanyaan, Pengiklanan, Review Produk dan lain-lain boleh email ke abgferoz@yahoo.com

14 thoughts on “Cara Memohon dan Senarai Telefon Pintar Rebat Rm200

  1. Assalamualaikum. bestnya! boleh tahan juga. tapi semua phone jenis kecik ek..

  2. ooo semua bawah RM500.00 jer..emmmm

  3. Hahahaha kalau public phone pun ok gak. bubuh depan rumah. hihi senang buat duit pulak lepas tu harharharh ;p

  4. Jadinya semua itu dibawah RM500 ya

  5. a’ah semuanya bawah rm500 katanya.. mean maksimum kita kluar pun rm300 jela :)

    sheila : kalu nak beso cari public phone hahaha :P larikkk

  6. nak rebate iPhone 5 boleh? haha

  7. shiela : hahaha mmg nak kna tarek tlinga :P

  8. asyraf : err.. iphong 5 tak tersenarai rasanya :0

  9. Salam..nak tanya,fon yg kita nak beli pakai rebat 200 ni boleh beli dekat mane2 kedai fon ke?

  10. junaini binti elmi says:

    tidak bkerja.suri rumah sepanjang masa

  11. junaini binti elmi says:

    kt mne kte nk daftar ek?sesiapa yg tau,bgtw kte ye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>