Carefour Wangsa Maju here i Come

5
244
views
carefour wangsa maju
carefour wangsa maju

dah lama rasanya tak pergi shopping bulanan di carefour wangsa maju sejak bekerja di tempat baru ni.. takda masa nak ikut adik ngan mak bershopping bulanan di carefour.. tapi semalam berkesempatan lari sekejab untuk mengikuti mereka..

heee.. itu baru separuh jalan.. tengok macam² ada.. sayur untuk arnab pun dah siap beli.. hihihih..

✔ LIKE US FOR UPDATES ✔




Koleksi Cerita Lawak
Koleksi Artikel Tips dan Info Cinta

shopping
shopping

tengok adik dengan mak sibuk belek² gula takut ada yang bocor.. heee part membeli ni dorang memang pakar.. habis semua dorang check.. dari tarikh luput, plastik, kemik ke tidak habis semua di check nye.. hik hik hik..

tapi kalu ikut carefour wangsa maju ni memang best shopping.. hampir semua barang ada kat sini.. besoo bebb.. kalu yang tak pernah pergi lagi sila la cuba shopping disini :)


Support Kami Dengan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih


5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here