artis Archive

Biodata Anzalna Nasir

Anzalna Nasir Biodata Anzalna Nasir Nama Penuh : Nur Anzalna Md Nasir Tarikh Lahir : January 9, 1988 Tempat Lahir : Tasik Gelugor, Pulau Pinang Pendidikan : Diploma in French Language  (Launceston College, Tasmania, Australia) Pekerjaan : Model, Pelakon Award : Nominated in Artis Baru Wanita Popular (ABPBH 2011) Dewi Remaja 2010

Biodata Lisa Surihani

Lisa Surihani Biodata Lisa Surihani Nama Penuh: Lisa Surihani MohamedNama Komersel: Lisa SurihaniTarikh Lahir: 23 Mac 1986Tempat Lahir: Kuala LumpurAdik Beradik : anak perempuan tunggal daripada lima beradik dan dia adalah anak keempat.Status: Berkahwin Suami : Yusry KRUKeturunan: melayu+bugis Tinggi: 5’3Berat: 45kg Kerjaya : TV commercials, model,

Biodata Ana Raffali

Biodata Ana Raffali Biodata Ana RaffaliNama Penuh: Ana Nur Hidayah binti Mohd RaffaliNama Komersial: Ana RaffaliKeturunan: MelayuTarikh Lahir: 4 November 1985  Umur : 27 tahun (2012) Status : Sudah Berkahwin (25 Februari 2012) Suami : Ahmad Aznaim AbdullahGenre Muzik : AlternativeTaraf Pendidikan: Graduan Kelas Pertama Ijazah Sarjana

Gambar dan Biodata Aaron Aziz

Gambar dan Biodata Aaron Aziz. Salah seorang pelakon Singapura yang berjaya mendapat tempat di hati peminat Malaysia yang kini menjadi penduduk tetap Malaysia. Penampilan yang menarik dan tubuh yang sasa antara pakej yang terdapat pada Aaron Aziz selain seorang pelakon yang hebat. Gambar dan Biodata Aaron Aziz

Biodata Neelofa

Biodata Neelofa. Noor Neelofa Mohd Noor atau nama popular Neelofa merupakan anak kelahiran pasir mas kelantan. Dilahirkan pada 10 februari 1989 merupakan seorang pelakon, model dan kini telah menjadi business women yang berjaya. Biodata Neelofa Biodata Neelofa Nama Penuh : Noor Neelofa Mohd Noor TARIKH LAHIR: 10

Ajek Hassan – Ombak Rindu

Ajek Hassan perghh.. semalam aku tengok jangan tidur lagi yang di hadiri oleh shila amzah, ana raffali dan ajek hassan  memang terbaik la nyanyian mereka bertiga nie.. tapi di antara mereka bertiga nie.. nyanyian ajek hassan terbaek la.. memang feel beb… aku dengan mak aku memang terpikat

Lagi Request Biodata dari Artis Youtube

Youtube heee…lepas sorang, sorang.. lepas sorang, sorang… keje aku asyik nak interview je.. dah macam wartawan la plak.. tapi tulisan dan ayat kalahkan budak darjah 3.. hik hik hik… interview yang pertama aku biodata sis fynn jamal dan kebetulan terjumpa plak dia time digi wwwow award.. weee..

Anda Penentu Drama Soffiya

Tiz Zaqyah Bagaimanakah Soffiya mengharungi konflik demi konflik yang melanda dirinya? Soffiya dibelenggu sama ada untuk menerima Ilyas cinta pertamanya, atau Kamal, suami yang telah memberi kasih sayang tanpa tolok bandingan? Kini penonton setia TV3 di beri pilihan untuk memilih lelaki mana yang layak untuk Soffiya. Undian

Biodata Najwa Latif

Najwa Latif – Gadis Youtube Biodata Najwa Latif Nama Diberi : Imratul Najwa binti Abdul Latif Tarikh lahir : 23/5/1995 Tempat lahir : Batu Pahat Tinggi : 154cm Berat : 54kg Sekolah : SMK (p) Temenggong Ibrahim email : [email protected] blOg : http://najwalatifs.blogspot.com/ Muzik yg diminati : Anything

BiOdata fynn Jamal

BiOdata fynn Jamal. Ribuan terima kasih kepada kak Fynn Jamal kerana sudi untuk ditemuramah even hanya dengan email beliau sudi membalas email yang dihantar kepadanya walaupun ditemuramah oleh blogger yang tidak terkenal seperti jiwarosak.com. Biodata fynn jamal dibawah adalah hasil daripada email antara admin dan juga fynn