ajek hassan

Ajek Hassan – Ombak Rindu

Ajek Hassan perghh.. semalam aku tengok jangan tidur lagi yang di hadiri oleh shila amzah, ana raffali dan ajek hassan  memang terbaik la nyanyian mereka bertiga nie.. tapi...

Lagi Request Biodata dari Artis Youtube

Youtube heee...lepas sorang, sorang.. lepas sorang, sorang... keje aku asyik nak interview je.. dah macam wartawan la plak.. tapi tulisan dan ayat kalahkan budak darjah 3.. hik hik hik... interview...

Anda Penentu Drama Soffiya

Tiz Zaqyah Bagaimanakah Soffiya mengharungi konflik demi konflik yang melanda dirinya? Soffiya dibelenggu sama ada untuk menerima Ilyas cinta pertamanya, atau Kamal, suami yang telah memberi kasih...

Biodata Najwa Latif

Najwa Latif - Gadis Youtube Biodata Najwa Latif Nama Diberi : Imratul Najwa binti Abdul Latif Tarikh lahir : 23/5/1995 Tempat lahir : Batu Pahat Tinggi : 154cm Berat : 54kg Sekolah...
fynn jamal

BiOdata fynn Jamal

BiOdata fynn Jamal. Ribuan terima kasih kepada kak Fynn Jamal kerana sudi untuk ditemuramah even hanya dengan email beliau sudi membalas email yang dihantar...

Gambar Justin Bieber

Picture of Justin Bieber p/s... jeles arr plak tgok gmbar mamat justin bieber nie kat kebanyakkan  blog time blogwalking... weeee.. jeles jeles...

Gambar Usop Wilca di Hotfm

Usop Wilcha yang stady Usop Wilcha yang Happening.. Usop Wilcha yang pening :)~ sebagai peminat tetap si ucop wilcha nie terase wugi arr plak pagi tadi tak tengok...

Koleksi gaMbar Maher Zain

Maher Zain Biodata Maher Zain Mp3 dOwnload p/s... minat gilew gaban kat mamat nie :)

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow