Bowling di Ampang Superbowl Times Square

Bowling di Ampang Superbowl Times Square - Dah lama rasanya tak melepak dengan sedara aku sorang ni last kitaorang lepak pergi rumah paksu kat semenyih...
bowling

Bowling Bersama Kawan Baik

 ada gaya semua boleh berjaya  posing lebey dorang nie hahaha  nie nak main bowling ke nak posing ?  3 kali baling 3 kali strike.. gile hebat mamat...

Raya Sakan di Bowling Pandan Lake Club

 adik aku posing lebey  mereka yang teman aku bowling di hari raya ke 3  gaya sblum masuk longkang :P  main bowling ke menari ni ?  kasut pun nak...

Follow Us

537FollowersFollow
20,322FollowersFollow
6,645FollowersFollow
680FollowersFollow